Olle Goops Minnesfond
Familjen Goop tackar för allt stöd
Vi vill tacka alla varma och fina människor, både inom och utanför travvärlden, som hört av sig men också alla personer vi träffat. Stödet har varit varmt och hjärtligt. Det värmer oss något otroligt i denna svåra stund. Vi känner ett oerhört stöd och en stor omtanke från alla fina människor.

Vad som glädjer oss oerhört mycket är att alla verkligen har uppfattat pappa precis så som pappa var. Han var en människa som hade tid för alla, som alltid var vänlig och uppskattade alla.

Vi har valt att ha begravningen endast för de närmaste då vi känner att det är så pappa själv hade velat ha det. Vi är en liten familj och vi har alltid varit väldigt nära varandra. Olle uppskattade hela tiden det lilla och var aldrig ute efter det stora.

Jag har gemensamt med mamma och med ansvariga för Björntaget beslutat att förhandla om Björntaget till Olle Goops Minnesfond och i stället för kondoleanser och blommor till begravningen önskar vi i stället bidrag till minnesfonden. Vi kommer att bredda ansökningsmöjligheterna i fonden för att skapa större möjligheter för fler att söka bidrag. Pappa och jag tycker väldigt mycket om bredden i travsporten, att travet är till för oss alla. Fokus i Olle Goops Minnesfond kommer vara just detta.

Texten är skriven av Travronden efter samtal med Björn Goop.
Olle Goops Minnesfond
Begravning sker den 20 maj i den närmsta kretsen. I stället för kondoleanser och blommor önskar vi bidrag till en minnesfond för Olle Goop. Insamling sker via Björntaget.

Swisha ditt bidrag till 123 228 27 54 eller använd bankgiro 5467-6218. Alla bidrag kommer att uppmärksammas och tackas.
Har du frågor?
Skicka dem till ungatravet@travsport.se.
Made on
Tilda